Uitnodiging ENDOLOUNGE. Endometriose in Balans – Bronovo Ziekenhuis Den Haag

ENDOLOUNGE van Endometriose in Balans – Bronovo Ziekenhuis Den Haag

Een Endolounge is een informatieve bijeenkomst voor vrouwen met (vermoedelijke) endometriose en hun omgeving. Tijdens deze Endolounge biedt Endometriose in Balans je de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan onze ervaringsdeskundigen en het delen van ervaringen met lotgenoten.

Verder zullen er specialisten van ons behandelteam waaronder gynaecoloog  Jim English – van het Brighton and Sussex University Hospital – aanwezig zijn. Dr English is een van de leidende endometriose experts uit Engeland. We hebben hem bereid gevonden deel te nemen aan deze Endolounge zodat u hem vragen kunt stellen. De gastvrouw van deze avond zal Andrea de Vries zijn, een enthousiaste vrijwilligster van de Endometriose Stichting.

Voor Wie? Behalve (vermoedelijke) endometriose patiënten zijn ook partners, vriendinnen, moeders, en andere belangstellenden van harte welkom.
Wanneer en waar? Woensdag 2 Juli 2014 om 19.00 uur in het Bronovo ziekenhuis Den Haag. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin de exacte locatie en route.
Aanmelden voor deze bijeenkomst: Stuur een e-mail naar:  info@endometrioseinbalans.nl en geef aan met hoeveel personen je komt.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen of contact opnemen met Gemma Greebe of Nancy Smuller T 070-3124489  (ma-vr 8.30-16.00 uur).

Wij hopen je graag op 2 juli te ontmoeten.

Team Endometriose in Balans

Geef een reactie