Podcast serie over endometriose

Endometriose is een aandoening die 1 op de 10 vrouwen treft. Maar helaas zijn nog weinig (goed) geïnformeerd over wat het is en welke behandelmogelijkheden er  zijn. Terwijl betrouwbare informatie juist bijdraagt aan awareness maar ook kan helpen in de zoektocht naar een passende ‘behandeling’.

De behandeling van endometriose is vaak een combinatie van medische en complementaire zorg. Daarom maakt collega Noor Paridaans, gynaecoloog bij EiB, samen met Margje Reijs, holistisch lifestyle-hormoon coach, een podcast serie over endometriose. Het heet de buikzaken podcast, de podcast serie die gemaakt wordt door vrouwen voor vrouwen, voor de vrouw die endometriose heeft of het vermoeden. Maar ook voor haar omgeving en de geïnteresseerde zorgprofessional.

De podcastserie  is te vinden op spotify en elke twee weken zal een nieuwe aflevering online komen! Interviews met allerlei professionals, oa Moniek van der Zanden (gynaecoloog HMC) en Cobie Lutters (GZ psycholoog EiB), zullen hier te beluisteren zijn!

Geef een reactie