Onderzoek kwaliteit van leven en werkwijze endometriose poli.

Vanaf heden doen twee derdejaars verpleegkunde studenten – Amanda uit de Bosch en Kira Kerkhof – van de hogeschool Windesheim onderzoek naar de kwaliteit van leven en de werkwijze van onze polikliniek. Hiervoor zijn ze op zoek naar vrouwen, gediagnosticeerd met endometriose, die hieraan mee willen werken door middel van het invullen van een vragenlijst. Deze studenten zullen de komende drie maanden ook geregeld op de polikliniek aanwezig zijn.

Heeft u binnenkort geen afspraak, maar wilt u wel graag aan het onderzoek meedoen?  Dan kunt u de vragenlijsten via info@endometrioseinbalans.nl aanvragen of reageren op ons forum, zie onderwerp ‘onderzoek kwaliteit van leven en werkwijze polikliniek’. Hier kunt u onder andere uw mening geven over verbeterpunten, uw behandeltraject, de samenwerking tussen u en ons team en of u leven verbeterd is ten aanzien van voor uw behandeling.

Uw mening geeft onze organisatie de mogelijkheid om onze kwaliteit en service te verbeteren en u zo comfortabel mogelijke afspraken te bieden.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Amanda uit de Bosch                           Kira Kerkhof

Geef een reactie