Bericht namens de Endometriose Stichting. Help mee jongerenvoorlichting te realiseren

De afgelopen weken hebben een aantal vrijwilligers van de Endometriose Stichting de voorlichtingscampagne GirlsTalk.Period! opgezet.

In februari is het zover en gaan we op de eerste school voorlichting geven. Wij zijn hier erg enthousiast over!
De voorbereidingen voor de campagne zijn in volle gang. De presentaties zijn klaar, de voorlichters worden op 27 januari klaargestoomd om aan de slag te gaan. De informatie voor de meiden is geformuleerd en ligt bij de vormgever. Om deze laatste stap van de voorlichtingscampagne goed op te zetten hebben we uw hulp nodig. Het vormgeven en produceren van het informatiepakket voor de eerste 1000 leerlingen kost € 4000.

Het samenstellen van presentaties, promotiematerialen, website en dergelijke hebben we uit eigen middelen van de stichting en van de subsidie gerealiseerd. Echter voor deze laatste € 4000 zoeken wij sponsors. Bent u diegene die ons hierbij helpt? Doneert u ook een informatiepakket van 3,50 of misschien wel voor de eerste 10 leerlingen? Ga dan naar www.dosupport.nl/endometriose-stichting/girlstalk-period-1/

Bent u hierdoor net zo enthousiast als ik? Deel de actie dan met relaties, collega’s, vrienden, familie en bekenden! En help ons deze jonge meiden goede voorlichting te geven over hun menstruatie!

Geef een reactie