afschaling operatieve zorg per 25 november

Beste mevrouw,

 

Middels deze brief willen wij u informeren over het beleid dat wij hanteren nav de tweede COVID-19 golf en het effect wat dit heeft op uw behandeling bij Endometriose in Balans.

Als Endometriose in Balans, onderdeel van het Haaglanden Medisch Centrum, volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de regering nauwkeurig. Op dit moment wordt in het ziekenhuis alle capaciteit ingezet om patiënten besmet met het Corona virus te ondersteunen. Dit betekent voor het gehele Haaglanden Medisch Centrum dat niet spoedeisende operatieve zorg is afgeschaald. De verwachting is dat deze afschaling aanhoudt tot zeker na de feestdagen. De poliklinsche werkzaamheden gaan wel gewoon door.

Helaas betekent dit dat uw operatie niet door kan gaan op de afgesproken datum. Endometriose in Balans heeft alle niet-acute ingrepen moeten uitstellen.

Wij begrijpen dat dit een tegenslag voor u is en wij begrijpen uw teleurstelling. Veel patiënten hebben rekening gehouden met deze operatie in hun dagelijks leven en bewust gekozen om een behandeling te ondergaan.

Alle patiënten komen op een wachtlijst te staan, in originele volgorde. Dit betekent dat wij, zodra de operaties weer doorgang kunnen vinden, u inplannen op volgorde van aanmelding van de operatie

Wij houden rekening met zoveel mogelijk factoren die van belang zijn, en wij hopen op uw begrip.

Indien u aanvullende medicatie nodig heeft, kunt u contact opnemen met de polikliniek Endometriose in Balans via onderstaand mailadres. Mocht u behoefte hebben aan lotgenoten contact, dan hebben wij een corps van ambassadrices (ervaringsdeskundigen) die u graag willen ondersteunen in deze onzekere tijd.

In januari ontvangt u opnieuw bericht van ons, om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Endometriose in Balans

Geef een reactie